Katelijne Rotsaert

Katelijne Rotsaert

Katelijne Rotsaert put uit eigen ervaring

Katelijne Rotsaert diept als coach het beste uit u en uw medewerkers op. Dat lukt haar omdat zij zelf al zeventien jaar in de dienstensector werkt. Meer dan tien jaar daarvan was zij als manager verantwoordelijk voor people-, sales- en businessdevelopment.

Van werknemer naar organisatiecoach

In 2005 besloot Katelijne om haar ervaring om te zetten in hulp voor meerdere organisaties. Ze werd consultant, met focus op leidinggeven, verandering en peoplemanagement. Vanaf 2008 doet zij dat als zelfstandige. Vandaag coacht zij voornamelijk management-en directieteams en traint leidinggevenden. U en uw organisatie staan voorop bij Katelijne. Zij luistert naar uw noden en gaat samen met u aan de slag.

Organisatiecoach met onderbouwde methodes

Als coach zet Katelijne u niet in het wilde weg aan het werk. Haar strategische workshops en trainingen bouwen op een reeks bekende en minder bekende methodes. Zij blijft investeren in haar eigen groei en ontwikkeling. U herkent misschien enkele van deze benaderingen:

Daarnaast werkt Katelijne nauw samen met de mensen bij Kluwer Opleidingen en het Linkpower-coachingteam. Deze collega’s bezorgen haar inspiratie en ondersteunen haar trainingen.

En tot slot leert zij heel veel van ... u. Elke training of sessie brengt nieuwe elementen aan het licht. Waardoor ze uw volgende training nóg meer op u afstemt.

BijlageGrootte
PDF-pictogram katelijne_rotsaert_cv_2015.pdf51.41 KB