Getuigenissen

Individuele coaching

Working closely together with Katelijne for almost a year can be described as an incredible journey. Constructive insights , coaching discussion and motivational moments have given me the right tools to become a stronger person in my role. With focus on my strengths and my development areas she managed to lift me to a higher level. Very grateful for our ongoing collaboration.

Ann Berghs – business director ORS – Mölnlycke

Opleiding coachen

Yes, especially the good mix of theory and practice is grealty appreciated! It was very enlightening to be able to put the theory to the test and use it in real-life examples regarding work and private life

Good instructor, structured training, gives a lot of input based on own experiences which is often more relevant than the theory. Katelijne did a great job encouraging everyone to participate in the assignments and made sure to clearly explain the different coaching models and exercises.

The way we could resolve any work issues we were having with the coaching models we learned during the sessions.

Coach-the-Coach training – delaware

Leadership

Was de beste, meest toepasbare cursus die ik tot nu toe gevolgd heb. Op een vrolijke manier nam ze iedereen mee in het gesprek, ook de meer introvertere deelnemers. Onze docente had merkbaar kennis van zaken en ervaring. Dikke duim.

De tijd vloog aanzienlijk vooruit door de goede afwisseling. Ook kwam iedereen gelijk aan bod. Zeer knap verdeeld. Ook de recap per mail op maat van de groep, foto's van de groepsoefeningen en slides, zijn zeer geapprecieerd.

Leadership Training – Q8 Oils

Leadership

Het doorlopen van From Good To Great onder begeleiding van Katelijne was een zeer leerrijke ervaring waar ik nog vaak met plezier aan terug denk. Niet alleen vanuit het stuk persoonlijke ontwikkeling en leiderschap maar zeker ook vanuit team oogpunt, waarin je samen een traject aangaat, je jezelf en elkaars kracht beter leert kennen. Het heeft veel inzichten opgeleverd - om te kunnen leiden vanuit mijn Leadership Sweet Spot bijvoorbeeld - waar ik nog regelmatig gebruik van maak.

Elvira Cornel – commercial excellence manager benelux – Mölnlycke

Start-to-coach opleiding

Het was een intense, verrijkende ervaring. Ik heb de kracht van coaching ondervonden zowel in de rol van coach als in de rol van gecoachte. Deze ervaring is mijn drijfveer om het coachen ook effectief toe te passen in het dagelijks leven, zowel op de werkvloer als voor mezelf.

Liesbet Daelemans, trainer, Grand Opticiens

Start-to-coach opleiding

Weer een enorme sprong vooruit in mijn eigen ontwikkeling van intermenselijke relaties. Ook duidelijk inzicht in wat coaching eigenlijk is. Een openbaring!

Kristof Teughels, Coax Support, Telenet

Start-to-coach opleiding

Veel ruimte voor interactie tijdens de opleiding: niet enkel luisteren & antwoorden & vragen stellen maar de antwoorden zelf zoeken en zelf aan de slag met de materie.

Sylvie Scherrens, salesmanager, CxO Europe

Start-to-coach opleiding

Zeer interessante opleiding waarvan de aangereikte handvaten zeer snel in praktijk kunnen worden ingezet, zowel professioneel als privé. De vele herkenbare praktijkvoorbeelden resulteerden in een sterke 3-daagse opleiding, gebracht door een docent met expertise.

Hans Petereyns, Technical Support Engineer, Arteco

Leadership

Het is een unieke kans geweest om met Niclas en Katelijne te werken aan het Good to Great programma. De voorbereiding was een geweldige ervaring waarbij ieder van ons kon bijdragen vanuit een persoonlijke ervaring en Katelijne deed geweldig werk door nog meer interactie en introspectie in de groep te brengen. We mikten op het verhogen van het zelfbewustzijn van lijnmanagers, want om mensen op de best mogelijke manier te leiden, is het essentieel om jezelf te kennen en te weten waarom je doet wat je doet. Allen ontdekten hun 'sweet spot' op het gebied van leiderschap en - alsof het zo bedoeld was - velen hebben het aan het einde van het programma in de praktijk kunnen brengen.

Anne Wouters, People Executive Cluster Lead West- & Centraal-Europa

Leadership

Deze ochtend hebben we met onze groep van leidinggevende een online workshop ‘Leidinggeven op afstand’ gevolgd met Katelijne. Je merkt dat Katelijne de nodige bagage heeft om ons de juiste tips en tricks mee te geven, te spreken uit ervaring en in te spelen op onze noden. De interactie en de break out rooms met korte maar krachtige opdrachten alsook de poll’s geven een extra stimulans en leuke afwisseling om mee te werken en te durven antwoorden op vragen die misschien niet altijd evident zijn. Een echte aanrader.

Pascale De Langhe – Diensthoofd Personeel - Woonhaven

Leadership & teamcoaching

Over the past few years I have had a number of Katelijne's training attended by myself and some of my staff. What I especially appreciate about Katelijne's approach is the way she aims to customize it based on the profile of the group. She has a genuine interest in what occupies a team, what their challenges and interests are. The trainings are practical oriented, but with a solid theoretical underground. Good focus on team dynamics.

Pascal Vercruysse – Director Global Labs (Belgium – Vietnam – China) – On Semiconductor

Change, coaching, team building

“Ik heb meermaals met Katelijne gewerkt (change, coaching, team building). Dankzij haar grote luisterbereidheid, leeft ze zich snel in en maakt ze het verschil met heel pragmatische en trefzekere aanpak. Door haar rijke ervaring in vele bedrijven met mensen op vele niveaus (van CEO tot blue collar) slaagt ze erin om op een niet-offensieve wijze mensen op vele echelons bij haar gedachtengang te betrekken.”

Klaas Decuyper – (former) General Manager, Grohe Belgium

Teamcoaching

“Met haar verbluffende luistervaardigheid kan Katelijne de specifieke behoeften van groepen goed begrijpen en oplossingen voorstellen die echt passen binnen onze organisatie.”

Evelyne Van Vosselen - Learning Leader, Ingersoll Rand

Change & teamcoaching

“Vlaamse Liga tegen Kanker heeft met Katelijne samengewerkt in de vorm van een reeks workshops over het Nieuwe Werken, Het ging daarbij vooral om “change management” : de hope & fears, de onzekerheid die dit met zich meebrengt, etc. Wat opviel is dat Katelijne haar opdracht zeer grondig voorbereidde, met oprechte interesse voor de organisatie en de mensen. De workshops zelf waren een schot in de roos, en werden ook als dusdanig gescoord. Katelijne neemt de tijd om goed te luisteren, en bereikt een stevige verbinding met de deelnemers. Omgekeerd spreekt Katelijne zelf vanuit een diepe expertise, met veel kennis van zaken en dat dwingt respect af. Het resultaat mag er zijn : veel van de aangereikte kaders & modellen duiken nu spontaan op : tijdens overleg, in projecten, etc. Het was een erg fijne ervaring om met Katelijne samen te werken.”

Peter De Grooff – Directeur Interne Zaken, Vlaamse Liga tegen Kanker

Teamcoaching

"In augustus 2014 had ik samen met collega teamleden het geluk een opleiding “Functionerings- en beoordelingsgesprekken voeren” te “moeten” ondergaan van onze directeur. Vanaf het begin van de opleiding verdween het gevoel om in een verplichte opleiding te zitten door de aangename , gemoedelijk en toch professionele aanpak van mevrouw Rotsaert. Als teamleider heb ik een andere stijl dan mijn collega teamleiders maar toch kwam het besef dat het kunnen geven van een goede beoordeling van medewerkers begint bij jezelf. Het zelf ervaren van gemeende complimenten , het zelf bekomen van een gezonde motivatie en dit met een minimum aan “pijn” en een schepje plezier bezorgde me een betere kijk in het voeren van een optimaler teamgevoel. Eigenlijk was de opleiding niet voor mijn teamleaden maar vooral om mezelf het besef te geven dat wat je geeft je ook terugkrijgt. Ik heb zelf een aantal interessante aspecten geleerd maar ik besefte ook dat ik goed bezig ben door mijn team het nodige respect te geven. Mevrouw Rotsaert is door haar ervaring de ideale persoon om eens tot zelfreflectie te komen en om je tijdens de opleiding dingen te doen beseffen waarbij je anders nooit zou stilaan maar die heel belangrijk zijn in een professionele omgeving."

Stefan Wuyts – ICT Strategie Adviseur, Autonoom Provinciebedrijf VERA

Leadership

I often think back to our Good to Great journey. I enjoyed doing this with my colleagues and it has ensured a better and deeper contact with them. I have learned that every person has a history so don’t judge to quick and take assumptions. On a personal level I have learned to believe in myself (my authentic self) and to understand why there is sometimes that uncertainty . The 1 to 1 sessions with Katelijne have certainly contributed here, she helped me to see everything in perspective.

Gerdie Smid – global product manager trays ORS – Mölnlycke

Leadership

"Ik wil je nog eens bedanken voor de opleidingen die ik van jou gekregen heb. Galeria Inno slaagt er steeds in om voor ons de juiste vormingen te kiezen. De inhoud van een opleiding is echter maar 1 factor van het succes van zo ’n sessie. Veel belangrijker voor mij is echter de wijze dat dit naar mij toe wordt gebracht. Ik durf te zeggen dat ik blij ben als ik jouw naam zie staan op de agenda. Ik weet dan dat de vorming gaat gegeven worden door iemand die leeft voor haar job en dan ook niet alleen de vorming geeft, maar die dat ook uitademt. Ik bedoel hiermee dat jij je volledig inleeft in zowel de leerstof , het bedrijf dat zich inschreef en last en not least …. de persoon die voor je zit."

Peter Vanroy, Storemanager Galeria INNO Louise

Teamcoaching

"Katelijne Rotsaert heeft de kunst om deelnemers aangenaam te onthalen en van bij het begin een ontspannen en constructieve sfeer te scheppen. Niettemin legt ze het kader vast en houdt haar objectief voor ogen. Ze is een geweldige katalysator en brengt de condities samen voor een efficiënt teamwerk. Ze is heel alert en ontdekt wanneer ze moet doorvragen voor een doorgronde analyse t.b.v. een resultaatgerichte samenwerking. Ik hou een zeer goede herinnering aan haar begeleiding die het team hechter heeft gemaakt waarin de complementariteit van de leden ten volle kon benut worden."

Sébastien Hagenaers, Projects Manager, SEW Eurodrive

Opleiding coachen

Super! Deze opleiding coachen voldeed compleet aan mijn verwachtingen en is heel erg bruikbaar in mijn dagelijkse praktijk. Een supergoede docente met veel passie. Goede mix tussen theorie en oefeningen en er wordt een veilig kader geschept om de oefeningen te doen. Zonder overdrijven was dit een van de beste opleidingen die ik de laatste jaren gevolgd heb. Ik heb er voor mezelf, professioneel en privé, heel veel inzichten uitgehaald. De coachende aanpak kan in heel veel situaties in mijn dagelijkse praktijk toegepast worden. Na deze opleiding tot coach heb ik echt goesting om met de aangereikte toolbox aan de slag te gaan.

Ann De Schoenmaeker, planner HR Training & Talent Dev., Telenet

Opleiding coachen

De perfecte mix tussen theorie en oefeningen. De aangereikte toolbox was zeer bruikbaar.

Britt Van Essche, Senior IP Formalities Administrator, Huntsman (Europe)