Digital & Face-to-Face

Net zoals in veel organisaties heeft Covid-19 mij ook aangezet om meer digitale collaborative tools in te zetten.
Soms als vervanging van een reeds geplande face-to-face opleiding of (team-)coaching, soms ontstond een heel nieuw initiatief.

Klanten vertelden me o.a. 'Net nu willen we onze medewerkers de kans geven om iets bij te leren', 'Net nu hebben mensen nood aan meer connectie, ook onze managers' of 'Nu is er een crisis in het team die externe coaching vraagt en dit willen we niet laten aanslepen'.

Ik weet niet hoelang Covid-19 een impact zal hebben op het fysiek samenbrengen van mensen, daarom blijf ik zowel online als face-to-face interventies aanbieden voor teamcoaching, individuele coaching en training. In trajecten kunnen beide ook gecombineerd worden, op voorwaarde dat we bij face-to-face de veiligheidsvoorschriften kunnen respecteren.

Zowel online als face-to-face focus ik op kwaliteit, diepgang en effectiviteit.
Daarvoor werk ik in alle interventies aan:

  • psychologische veiligheid
  • reflectie
  • dialoog
  • alle stemmen horen (ook de minder populaire)
  • creativiteit aanboren
  • overtuigingen boven water krijgen

Online betekent voor mij geen webinar met 90% éénrichtingsverkeer maar een actief en interactief gebeuren met een waaier van afwisselende werkvormen en tools.

Vraagt u zich af of uw vraag het best gediend is met online, face-to-face of een traject waarin we het beste van beide combineren?
Neem gerust contact met me op hierover. Dan bekijken we - gebaseerd op uw context en mijn ervaring - wat het meest adequaat is.

Benieuwd wat ik hierover schreef na anderhalve maand lock-down?
In mijn blog lees je over mijn persoonlijk Corona business verhaal.