Proeverij - 22 oktober 2018

NEVER CHANGE A WINNING TEAM  or A WINNING TEAM IS ALWAYS IN CHANGE?

Trekkers van verandering zeggen: “Het zijn altijd dezelfde mensen die tegenwerken”. En degene die verandering opgedrongen worden, zeggen: “Daar zijn ze weer met hun grote plannen waardoor alles beter zal worden… terwijl ze geen idee hebben hoe het er in realiteit aan toe gaat”.

Het zijn oordelen en vooroordelen van en over collega’s binnen teams en organisaties. We horen ze steeds vaker omdat organisaties sneller evolueren dan vroeger. Dé change is niet meer dat ene uitzonderlijke project maar een continu gegeven. Verandering en uiteenlopende manieren van omgaan met verandering zetten relaties en samenwerkingen onder druk.

Vooroordelen en sluimerende of openlijke conflicten zorgen er vaak voor dat de inzichten, kennis en kunde van capabele individuen onvoldoende benut worden om “slimme” beslissingen te nemen, beslissingen die bijdragen tot duurzaam succes van organisaties. In mijn werk als organisatiecoach hoor ik geregeld over: informatie die niet op tafel komt in meetings, meningen die niet uitgesproken kunnen of mogen worden en “Ik wist het maar er werd niet naar mij geluisterd”, … Het resultaat hiervan mondt uiteindelijk uit in gemiste kansen voor de organisatie.

De laatste vijf jaar bestudeerde, experimenteerde en integreerde ik verschillende vernieuwende methodologieën, die het mogelijk maken om op een respectvolle manier tegenstellingen en botsende meningen te onderzoeken zodat ze bijdragen tot slim samenwerken en gezonde organisaties. Nieuwsgierig wat die ervaring voor u, uw team of uw organisatie kan betekenen?

Graag nodig ik u uit voor een gratis proeverij op maandag 22 oktober vanaf 18h30 in Gent.

Op deze proeverij zal u ontdekken hoe inclusieve besluitvorming helpt bij het creëren van vernieuwing en omgaan met change in organisaties en teams. U zal ervaren wat Collaborative Intelligence toevoegt aan de intussen vertrouwdere benaderingen van Emotionele of Sociale Intelligentie.

Verloop van de avond:

  • 18h30: onthaal met hapje en drankje
  • 19h – 21h30: actieve proefsessie
  • 21h30: afsluitende drink

Locatie: Communicatie Campus, St.Denijslaan 489, 9000 Gent (Goed bereikbaar, vlakbij snelweg, parking op de site)

Inschrijven voor deze avond kan via mijn website.

Heel graag tot binnenkort,

Katelijne Rotsaert

Benieuwd hoe het was?

Een impressie