Generaties op de werkvloer

Generaties op de werkvloer

Training ‘Generaties op de werkvloer’: En wat dan nog?

Werkt u in een onderneming waar meerdere generaties samenwerken? Of geeft u leiding aan een team met medewerkers uit verschillende generaties? Ergert u zich wel eens aan medewerkers van een andere leeftijd? Dat is niet zo uitzonderlijk: onderzoekt toont dat één op drie medewerkers aangeeft, regelmatig moeilijkheden te hebben met medewerkers van een andere generatie.

Workshop ‘Generaties op de werkvloer’: Wie zijn ze?

Velen kennen de ludieke filmpjes waarmee de” Millenials”of Generatie Y getypeerd wordt, alsof zij de vreemde eenden zijn en de andere medewerkers een homogene groep. Dit klopt niet. Die zgn. “normale” groep bestaat ook uit meer dan één generatie: de babyboomers en de generatie X. Ook deze generaties hebben gedeelde waarden en kenmerken. Het is voor u en uw organisaties belangrijk om de verschillende generaties constructief te laten samenwerken aangezien we met z’n allen langer zullen werken en dus nog een hele tijd verschillende generaties op de werkvloer te maken hebben… In deze training van Katelijne Rotsaert leert u hoe u de kwaliteiten van de verschillende generaties tot hun recht laat komen en hoe u op die manier tot resultaten komt. Tastbaar resultaat en verhoogde menselijke voldoening.

Uw opleiding “Generaties op de werkvloer”: bouwstenen

  • De verschillende generaties en hun kenmerken
  • Op welke momenten kunnen die botsen?
  • Wat zijn de handvaten voor het hanteren van een (potentieel) generatieconflict?
  • Hoe kunnen de verschillende sterkten van elke generatie bewust en positief ingezet worden in teams en organisaties?

Katelijne past deze workshop aan in functie van de doelgroep en de doelstellingen. Deze workshop kan ook deel uitmaken van een ruimer traject of doelstelling.

Interesse om de diversiteit van de verschillende generaties te verzilveren?

Contacteer Katelijne Rotsaert (+32 494 16 43 13)